Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ga samen op pad met het ‘Ontdektasje’

1 juni 10:00 - 13:00

Gratis
De Ontdektas

Op zaterdag 1 juni lanceren wij een nieuw onderdeel van het project ‘Boeren voor de natuur’, de Ontdektas. De Ontdektas is een stoffen tas die je kunt lenen voor een paar uur en waarin onderzoeksmateriaal, opdrachten en een wandelroute zitten. Het is een echte gezinsactiviteit: leuk om samen te doen, in eigen tempo, lekker buiten in de natuur.

Tijdens de lancering kun je de Ontdektas voor de eerste keer te lenen en samen met je gezin op pad gaan. Er kan tussen 10u en 12u gestart worden op het Oranjeplein, waar de ’Ontdektas’ voor jullie klaarligt. Ieder kwartier vertrekt er een groepje, zodat de route ook nog een verassing blijft. Via een leuke route komen jullie uiteindelijk uit bij Op ’t Rentelen, waar Sandra en Stefan jullie opwachten met wat te drinken en iets lekkers en meer vertellen over hun activiteiten.

Deze activiteit wordt samen met ‘Buurt Oost’ georganiseerd.

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
www.thebutterflyhouse.nl

Organisator

The Butterfly house
Telefoon
0652624585
E-mail
sandra@thebutterflyhouse.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Oranjeplein 9
Oranjeplein 9
Bunde, 6241 EN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0652624585

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar