Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dierensporen zoeken met Annemarie van Diepenbeek

27 april 10:00 - 15:30

Gratis
Diersporen met Annemarie van Diepenbeek
Diersporen zijn overal te vinden. Prenten in de modder, een krab- of knaagspoor, een keutel of een resten van een prooi. Het herkennen van diersporen geeft elke natuurbeleving een spannende extra dimensie: het is alsof je het dier erbij ziet. Annemarie van Diepenbeek neemt je mee in de wereld van de diersporen.
 
Deze workshop gaan we op zoek naar dierensporen op en rondom het veld Op ’t Rentelen. We starten de dag met een stukje theorie waarbij Annemarie toelichting geeft over welke sporen je in de natuur kunt vinden en hoe je ze kunt herkennen. Aansluitend serveren we een vegetarische lunch. Na de lunch gaan we naar ons veld en gaan we vanaf daar op zoek naar de dierensporen. 
Annemarie van Diepenbeek is een Nederlands expert op het gebied van Europese diersporen, met veel veldervaring op het gebied van zoogdieren, amfibieën en reptielen. Zij schreef diverse veldgidsen, waaronder ‘Veldgids Diersporen’ en ‘Veldgids Diersporen van Europa’. Ook is zij co-auteur van de ‘Veldgids Europese zoogdieren’.
Is de workshop vol en wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar sandra@thebutterflyhouse.nl

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
10:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

The Butterfly house
Telefoon
0652624585
E-mail
sandra@thebutterflyhouse.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

’t Zaelke Bunde
Monseigneur Theunissenplantsoen 20
Bunde, Limburg 6241 EA Nederland
+ Google Maps

Aanmelding workshop

Meld je hieronder aan voor deze workshop

17 Gaat
Volgeboekt
RSVP Gesloten