Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop veldbiologie door Sander Turnhout

20 april 10:45 - 15:00

Gratis
Veldbiologie met Sander Turnhout

Deze workshop geeft Sander Turnhout een inleiding in de veldbiologie. Zoals de naam al zegt is het ‘biologie in het veld’ en je leert deze dag meer over wat natuur nu is en hoe je in het veld soorten kunt observeren en registreren. We starten deze dag met een theoretische introductie over de observerende mens en wat we zoal kunnen verwachten in het veld en gaan daarna samen de natuur in. In en rond ons veld gaan we op verschillende manier waarnemen; het landschap lezen, een 15 minuten monitoring en soorten determineren doormiddel van zoekkaarten en apps.

Deze workshop wordt gegeven door Sander Turnhout. Sander is strategisch adviseur van SoortenNL en Radboud Healthy Landscape en is gepromoveerd op natuurmonitoring. Hij is auteur van ‘Basisboek Veldbiologie’, een gids die helpt om planten en dieren te herkennen en de samenhang in het landschap te zien.

We starten deze dag bij ’t Zaelke in Bunde waar we eerst een theoretische inleiding krijgen. Aansluitend verzorgen wij een vegetarische lunch en gaan we daarna te voet het veld in.

Mocht de workshop vol zijn en wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar sandra@thebutterflyhouse.nl

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
10:45 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

The Butterfly house
Telefoon
0652624585
E-mail
sandra@thebutterflyhouse.nl
Bekijk de site van Organisator

Meld je hier aan

Vul hieronder je gegevens en het aantal deelnemers in om je aan te melden voor deze activiteit

16 Gaat
Volgeboekt
RSVP Gesloten