Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vormgeving met natuurlijke materialen

14 juni 10:00 - 15:00

Gratis
Coby van Otterdijk

Samen met Coby van Otterdijk gaan we deze dag aan de slag met vormgeving met plantaardige materialen. We starten deze dag met een toelichting op het werken met natuurlijke materialen en ‘ontstaanshandelingen’. Ontstaanshandelingen zijn werkmethodes om door middel van een herhaling van handelingen en het gebruik van de specifieke kenmerken van een natuurlijk materiaal tot een vorm te komen. Materiaal + handeling = vorm. Hierna gaan we werken met de natuurlijke materialen die we in en rond ons veld kunnen vinden en komen zo tot een organisch object dat je mee naar huis kunt nemen.

Coby van Otterdijk is plantaardig vormgever, keramist en heeft ruim 40 jaar lesgegeven aan diverse bloembinderopleiding waaronder de gerenommeerde Meersterbinder opleiding in Vught.
Deze dag vindt plaats in ons veld ‘Op ‘t Rentelen’. We starten om 10:00 en serveren een vegetarische lunch rond de middag. We ronden deze dag naar verwachting rond 15:00 uur af.
Deze workshop vindt plaats in ons veld en zal ook fysiek redelijk intensief zijn.

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
www.thebutterflyhouse.nl/agenda

Organisator

The Butterfly house
Telefoon
0652624585
E-mail
sandra@thebutterflyhouse.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Op ’t Rentelen
Op 't Rentelen
Bunde, Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor deze workshop.
0,00
8 beschikbaar